VACATURE: CHAUFFEUR

Altijd al Mercedes willen rijden?

Op de afdeling Logistiek worden de activiteiten uitgevoerd die aan het eind van het productieproces plaatsvinden, namelijk het transport klaarmaken van producten voor vervoer naar onze klanten.
De producten worden verzameld aan de hand van paklijsten en in kratten gedaan. De kratten worden per levering op pallets geplaatst en op route klaargezet voor transport naar onze afnemers. Het is daarna aan onze chauffeurs om de leveringen op tijd af te leveren bij onze relaties en in perfecte conditie (gekoeld) en uiteraard in overeenstemming met de bijbehorende paklijsten.
Onze chauffeurs rijden alleen in het binnenland. Leveringen aan onze buitenlandse afnemers worden gedaan door externe partijen.

VAN DER MEY levert de producten af over heel Nederland. In principe hebben onze chauffeurs een eigen wijk, maar door drukte, beladingsgraad en uiteraard vakanties en vrije dagen kan dat afwijken. Meestal ga je de weg op vanaf een uur of 6 in de ochtend.

Functie-eisen:

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor alles wat plaats vindt tussen het moment dat je wagen wordt geladen en weer gelost terug is. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en vertegenwoordigen VAN DER MEY bij elke zakelijke relatie waar wordt geladen en/of gelost.
Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs C met Code 95 en een heftruckcertificaat en woonachtig binnen een straal van 20 kilometer van Sassenheim
Bedrijfsprofiel

Wat bieden wij jou?

Naast een goed salaris , 24 vakantiedagen, prima pensioenregeling , bieden wij je naast een uitstekende werksfeer een veelzijdige fulltime baan aan bij groeiend voedingsmiddelenproducent. Je mag rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bij gebleken geschiktheid en goed functioneren op termijn een contract voor onbepaalde tijd .

The ham and bacon company produceert o.a. baconproducten voor de verwerkende industrie. Door hoge eisen te stellen aan voedselveiligheid en hygiëne; hoge mate van betrouwbaarheid en producten van constante kwaliteit, streeft VAN DER MEY naar een optimale langdurige relatie met haar klanten.

SOLLICITEREN:

Stuur je motivatiebrief voorzien van CV naar VAN DER MEY, t.a.v. dhr. V.Kootker, Postbus 88, 2170 AB Sassenheim of mail deze naar vkootker@vdmey.nl 

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Aanvraag sollicitatie
ent -->