Ham producten

Ons assortiment gekookte achterham- en schouderham producten is zeer breed en onderscheidend. Van traditioneel gerookte luxueuze achterham tot aan clean label maatwerkproducten voor industriële verwerking.

Verkrijgbaar in diverse varianten zoals snijlijn-uitvoeringen en verkleind product zoals plakjes, blokjes en reepjes. We bedienen met optimaal afgestemde producten de verschillende segmenten in de markt.

Industrieel segment

Veelal zijn deze producten conform klantspecifieke wensen vervaardigd voor verdere verwerking in onder andere maaltijden, salades, pizza´s, snacks, ‘bake-off’-producten, soepen en sauzen. Met onze afdeling productontwikkeling zijn we in staat snit, samenstelling, smaak, vorm en verpakking precies af te stemmen op de gewenste specificaties.

Retail segment

We leveren een breed assortiment voor zowel het zelf versnijden aan de counter, als snijlijn-uitvoeringen voor de vervaardiging van consumenteneenheden bij centrale slagerijen en (vers)snijlijnen. Een hoge kwaliteit en optimaal snijrendement is kenmerkend voor deze productgroep. De flexibiliteit van onze organisatie staat garant voor snelle levering van alle gewenste hoeveelheden, afgestemd op de behoefte van de klant.

Foodservice segment

We beschikken over een onderscheidend assortiment volledig afgestemd op het gebruik in de horeca, grootkeukens en bedrijvenmarkt. Van heel en gesneden product tot aan reepjes en blokjes, zowel vacuum als zuurstofarm verpakt.

Kenmerken