OVER ONS

Als klein familiebedrijf begonnen en na ruim 55 jaar uitgegroeid tot een geïntegreerde vleeswarenfabrikant, met als specialisatie het vervaardigen van ham- en bacon producten voor de verwerkende industrie, retail en groothandel.

Met meer dan 175 medewerkers, 15.000 vierkante meter aan moderne productieruimtes en een capaciteit van ruim 350 ton vleesproducten per week, zijn wij een grote speler in de internationale vleeswarenindustrie.

Door innovatieve productontwikkeling en onze hoogwaardige productieprocessen zijn we in staat de samenstelling, smaak, vorm, snit en verpakking precies af te stemmen op de wensen van de klant.

Het kwaliteitsbeleid is erop gericht keer op keer een constant eindproduct te leveren, dat voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Door middel van de ingevoerde kwaliteitssystemen HACCP en BRC, worden onze bedrijfsprocessen beheerd en de voedselveiligheid gewaarborgd.

Met een breed en onderscheidend assortiment dat continu in ontwikkeling is, bedienen wij tal van klanten in geheel Europa, Azië en het Midden-Oosten.