EEN VEILIG PRODUCT OP MAAT

 

Kwaliteit

Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht om keer op keer een constant eindproduct te leveren, dat naast klantspecifieke eisen, voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Onze producten zijn dan ook vervaardigd middels productieprocessen die verlopen volgens buitengewoon strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Microbiologische controles, door onszelf en een geaccrediteerd sterlab uitgevoerd, bevestigen continu dat de voedselveiligheid gewaarborgd is.

Kwaliteit betekent ook investeren in een duurzame samenwerking met toeleveranciers. Deze bedrijven zijn streng geselecteerd op kennis, kunde en betrouwbaarheid.
De achtergrond en herkomst van onze grondstoffen is middels traceerbaarheid volledig transparant.

Research & Development

In samenwerking met onze klanten proberen wij een zo goed mogelijk antwoord te geven op de ontwikkelingen in de markt. Veel van onze producten zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met onze afnemers. Of het nu eindproducten voor de retail en groothandel betreft of halffabrikaten voor verdere of verwerking in onder andere maaltijden, salades, pizza´s, snacks, ‘bake-off’-producten, soepen en sauzen, wij zijn in staat de samenstelling, smaak, vorm, snit en verpakking af te stemmen op de wensen van de klant.

RenD_1_uitbeender RenD_2_kwaliteit RenD_3_laboratoruim