Werken bij The Ham and Bacon Company

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je de kans krijgen jezelf te ontwikkelen, dan is werken bij VAN DER MEY wellicht iets voor jou.
Wij zijn echt een familiebedrijf. Dat merk je vooral aan de combinatie van een informele werksfeer en de no-nonsense aanpak.

De platte organisatie structuur zorgt voor korte en efficiënte communicatielijnen.

Er is een diversiteit aan functies, van productie-, logistieke- en technische functies tot aan administratieve en salesgerichte functies.

Voor alle functies geldt een prima salaris, marktconforme arbeidsvoorwaarden maar vooral leuk en afwisselend werk binnen een dynamische organisatie.

Gemotiveerde en enthousiaste talenten, die graag het vak willen leren, nodigen we van harte uit een korte brief met uitgebreid CV te sturen naar:

J.G. van der Mey BV,

t.a.v. Vincent Kootker,

Postbus 88

2170 AB Sassenheim

of per e-mail naar vkootker@vdmey.nl

 

Jun
8

VACATURE: CHAUFFEUR

Altijd al Mercedes willen rijden? Op de afdeling Logistiek worden de activiteiten uitgevoerd die aan het eind van het productieproces plaatsvinden, namelijk het transport klaarmaken van producten voor vervoer naar onze klanten. De producten worden verzameld aan de hand van paklijsten en in kratten gedaan. De kratten worden per levering op pallets geplaatst en op Lees meer...

Jun
8

Vacature: Medewerkers snijafdeling hamproducten

De snijafdeling hamproducten verwerkt de producten die vanaf de productie ham komen. Op de snijafdeling worden de hamproducten volgens klantspecificatie gesneden. Dat kan zijn in plakken in allerlei diktes, reepjes of  blokjes. Met behulp van IQF (Individual Quick Freezing) kunnen deze verkleinde vormen ook nog diepgevroren worden. Vervolgens worden de afgewogen porties verpakt. De snijafdeling hamproducten Lees meer...

Jun
8

Vacature: Medewerkers productie ham

Op de afdeling productie ham worden de door de afdeling vers vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen verwerkt. Het product ondergaat, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, malen, cutteren etc. Na deze bewerkingen wordt het nog rauwe product “gestopt” of “ingeblikt” en dan op karren de kookkasten binnengereden. Na het kookproces spreken Lees meer...