The ham and bacon company?

Door voortdurende groei hebben wij frequent openstaande vacatures beschikbaar. Bij VAN DER MEY is er een diversiteit aan functies. Zo zijn er productie-, logistieke-, technische-,  administratieve en salesgerichte functies.

Op dit moment hebben wij diverse vacatures in de productie openstaan. Is er op dit moment geen passende vacature voorhanden maar wil je in de toekomst toch graag aan de slag bij the ham and bacon company, stuur dan een korte brief met CV onder vermelding van “open sollicitatie” naar onderstaand adres.

Mocht je belangstelling hebben voor één van de onderstaande vacatures, stuur dan een korte brief of mail met CV naar:

J.G. van der Mey BV t.a.v. J.P.S. Spaan I Postbus 88 I 2170 AB Sassenheim I mail jspaan@vdmey.nl


 

Jul
15

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor de interne logistieke afhandeling van de producten en beheer je de diverse opslagruimtes. Heb jij oog voor hygiëne en voedselveiligheid en kun je goed samenwerken? Ben je accuraat en werk je verzorgd, dan is deze zelfstandige wellicht iets voor jou! Waar bestaan je werkzaamheden o.a. uit: – controle van Lees meer...

May
14

Assistent teamleider productie bacon

De afdeling baconproductie verwerkt de door de afdeling vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen. De afdeling bestaat uit een kruidenkamer, een pekelruimte, een rokerij, een braderij en een vacuümeetruimte. Alle bacon wordt volgens klantspecificatie bereid. Op de afdeling baconproductie werk je met een mix aan nationaliteiten samen. Wat houdt de functie precies in? Als assistent teamleider ben Lees meer...

May
6

Productiemedewerkers productie BACON

Op de afdeling productie BACON worden de door de afdeling vers vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen verwerkt. De verse grondstoffen ondergaan, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, en verpakken. Diverse BACON producten kunnen ook nog gerookt worden. Als productiemedewerker productie Bacon wordt je op verschillende werkplekken gefaseerd ingewerkt, zodat je breed ingezet kan worden Lees meer...

May
6

Productiemedewerker Bakafdeling & Braderij

De Bakafdeling en Braderij is het gedeelte van de afdeling vers vleesbewerking waar producten nog een laatste bewerking ondergaan zoals bijvoorbeeld het braden van fricandeau in braadkasten, het grillen van verschillende soorten ham en het bakken van bijvoorbeeld dobbelsteentjes, reepjes of zegeltjes mager spek in baktunnels. Wat kunnen wij je naast deze boeiende functie bieden: Lees meer...

May
6

Productiemedewerkers afdeling Highrisk

De snijafdeling hamproducten verwerkt de producten die via de kookkasten vanaf de hamproductie komen. Op de afdeling worden de hamproducten gesneden volgens klantspecificatie. Dat kan zijn in plakken van diverse diktes, in reepjes of in blokjes. Met behulp van IQF-techniek (Individually Quick Frozen) kunnen deze verkleinde vormen ook nog diepgevroren worden. Vervolgens worden de afgewogen Lees meer...

May
6

Productiemedewerker Bacon Dicing

De afdeling Bacon Dicing snijdt en verpakt de bacon producten volgens de door de klant bestelde specificaties. Dat kan zijn in reepjes, blokjes en alle andere mogelijke vormen. Met behulp van IQF-techniek kan er op deze afdeling ook versneden vleeswaren worden ingevroren. De producten worden met behulp van o.a. dieptrekkers direct vacuüm verpakt. Aan elke productielijn Lees meer...

May
6

Productiemedewerkers productie HAM

Op de afdeling productie HAM worden de door de afdeling vers vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen verwerkt. De verse grondstoffen ondergaan, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, malen, cutteren etc. Na deze bewerkingen wordt het dan nog rauwe product “gestopt” of “ingeblikt” en dan op karren of cassettes de kookkasten binnengereden. Na het Lees meer...