The ham and bacon company?

Door voortdurende groei hebben wij frequent openstaande vacatures beschikbaar. Bij VAN DER MEY is er een diversiteit aan functies. Zo zijn er productie-, logistieke-, technische-,  administratieve en salesgerichte functies.

Op dit moment hebben wij diverse vacatures in de productie openstaan. Is er op dit moment geen passende vacature voorhanden maar wil je in de toekomst toch graag aan de slag bij the ham and bacon company, stuur dan een korte brief met CV onder vermelding van “open sollicitatie” naar onderstaand adres.

Mocht je belangstelling hebben voor één van de onderstaande vacatures, stuur dan een korte brief of mail met CV naar:

J.G. van der Mey BV t.a.v. Vincent Kootker I Postbus 88 I 2170 AB Sassenheim I mail vkootker@vdmey.nl


 

Mar
8

Productiemedewerker Bacon Dicing

De afdeling Bacon Dicing snijdt en verpakt de bacon producten volgens de door de klant bestelde specificaties. Dat kan zijn in reepjes, blokjes en alle andere mogelijke vormen. Met behulp van IQF-techniek kan er op deze afdeling ook versneden vleeswaren worden ingevroren. De producten worden met behulp van o.a. dieptrekkers direct vacuüm verpakt. Aan elke Lees meer...

Feb
8

Assistent teamleider productie bacon

FUNCTIEOMSCHRIJVING:  Ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging in de voedingsmiddelen? Wil je carrière maken en door kunnen groeien naar de functie van teamleider? Bij de The ham and bacon company  kun jij je ambities en kwaliteiten laten zien in de functie van assistent teamleider productie Bacon. DE  AFDELING: De afdeling baconproductie verwerkt de door de afdeling Lees meer...

Jan
28

Productiemedewerker Bakafdeling & Braderij

De Bakafdeling & braderij is een subafdeling die aansluit op de afdeling vers vleesbewerking. Op deze afdeling ondergaan HAM & BACON producten nog een laatste bewerking; # het braden van fricandeau in braadkasten; # het grillen van verschillende soorten hamsoorten; # en het bakken van b.v. dobbelsteentjes gesneden spek in baktunnels.         Lees meer...

Jan
28

Productiemedewerkers productie BACON

Op de afdeling productie BACON worden de door de afdeling vers vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen verwerkt. De verse grondstoffen ondergaan, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, en verpakken. Diverse BACON producten kunnen ook nog gerookt worden. Je wordt op verschillende werkplekken gefaseerd ingewerkt, zodat je breed ingezet kan worden in de Lees meer...

Jan
15

Productiemedewerkers afdeling Highrisk

            De afdeling Highrisk verwerkt de producten die vanaf de productie ham komen. Op de snijafdeling worden de hamproducten volgens klantspecificatie gesneden. Dat kan zijn in plakken in allerlei diktes, reepjes of  blokjes. Met behulp van IQF (Individual Quick Freezing) kunnen deze verkleinde vormen ook nog diepgevroren worden. Vervolgens worden de Lees meer...

Jan
15

Productiemedewerkers productie HAM

            Op de afdeling productie HAM worden de door de afdeling vers vleesbewerking aangeleverde verse grondstoffen verwerkt. De verse grondstoffen ondergaan, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, malen, cutteren etc. Na deze bewerkingen wordt het dan nog rauwe product “gestopt” of “ingeblikt” en dan op karren Lees meer...